Werkkleding

Ben je werkzaam op de openbare weg? Dan is het prettig om goed gezien te worden en warm aangekleed te zijn. De werkkleding van DenS Products BV is dé oplossing. Al onze producten zijn genormeerd en gecertificeerd volgens Internationale richtlijnen zoals EN ISO 20471. Hierdoor kunnen je medewerkers veilig en geconcentreerd werken, zowel overdag als ’s-nachts.


Werkkleding kopen bij DenS Products BV

Of je nu op zoek bent naar werkkleding bouw gerelateerd of op zoek bent naar kleding voor een andere branche; bij DenS vind je de werkkleding die jij nodig hebt. Bij sommige beroepen is er extra behoefte aan veilige werkkleding die comfortabel zit. Zo is het bij buitenberoepen belangrijk dat de werkkleding water- en winddicht is of dat ze vlamdovende en anti-statische (EN ISO 1149/EN ISO 11612) eigenschappen hebben.

Denk bijvoorbeeld aan de elektricien die beschermd moet worden tegen elektrostatische risico’s (vlamboog) of de medewerker in een vrieshuis (EN ISO 342) die de hele dag op een heftruck zit bij een temperatuur van -20.

Overall werkkleding, werkbroeken én werkjassen

Het maakt niet uit naar welke werkkleding je op zoek bent, je vindt het allemaal in onze webshop. Van een overall in verschillende kleuren tot aan reflecterende werkjassen en werkbroeken waarin je elke storm kunt trotseren. Bescherm je werknemers tegen het wisselvallige weer in Nederland met afneembare capuchon's en onderkleding waarin zij het niet snel koud zullen krijgen.

Ons aanbod bestaat onder andere uit:

Goedkope werkkleding

Heb je een krap budget, maar wil je wel kwalitatieve werkkleding bestellen voor je werknemers? Ook dan zit je hier op de goede plek. In de webshop van DenS vind je werkkleding voor elk budget. Dus ook goedkope werkkleding.

Werkkleding dames én heren

Onze werkkleding is geschikt voor zowel dames als heren. De kleuren staan goed bij elk geslacht en door de fijne pasvorm, zit onze werkkleding heel comfortabel.

Werkkleding van hoogwaardige kwaliteit

DenS products BV kiest bewust voor een beperkt aantal merken waar we in geloven en die de veiligheid en bescherming bieden waar medewerkers recht op hebben tijdens het uitoefenen van hun werkzaamheden. Daarnaast vinden wij het ook belangrijk dat alle producten zo duurzaam mogelijk geproduceerd worden en wij hechten veel waarde aan het Oeko-tex®/Step label.

Werkkleding kopen? Gratis verzending vanaf €130,-

Is je bestelling meer dan €130,-? Dan verzenden wij jouw bestelling helemaal kosteloos. Wil je de werkkleding liever afhalen? Dat kan ook! Je bestelling staat de volgende dag al voor je klaar. Wil jij je graag laten adviseren door één van onze ervaren werknemers? Neem dan gerust contact met ons op voor advies op maat.