Dispensers

Dispensers zijn hygiënisch, netjes en voordelig. Uitermate geschikt voor onder andere scholen, gezondheidszorg, kantoren en horeca. DenS Products biedt een enorm assortiment aan voor een volledige inrichting van uw sanitaire ruimtes, keukens, enzovoort. Met keuze uit verschillende dispenserlijnen, types en systemen vind je gegarandeerd de dispenser die je zoekt.


Een dispenser is hygiënisch. U kunt bijvoorbeeld uw handen wassen en drogen zonder de dispenser aan te raken. Daarnaast gebruikt u een papieren handdoekje en gooit deze weg. Daardoor is een dispenser hygiënischer dan bijvoorbeeld een traditionele handdoek. Dispensers bieden ook een financieel voordeel, omdat een dispenser de juiste hoeveelheid zeep, handgel of handdoekpapier geeft. Verspilling wordt hierdoor voorkomen. Als laatste zorgt een dispenser voor uitstraling. Unieke dispensers dragen bij aan het imago van de ruimte waar ze in komen te hangen.

Gebruik voor het 'vuile' sanitair (de pot, wc-bril, ruimte achter het toilet en de lage tegels naast de wc) en het 'schone' sanitair (wastafel, tegels, etc.) aparte emmers en verschillende doeken.

Gebruik disposable doeken en disposable dweildoeken voor het 'vuile' sanitair en de vloer, en microvezel doeken voor de rest.

Werk altijd van schoon naar vuil (van boven naar beneden)

Draag goede schoonmaakhandschoenen, voor zowel persoonlijke hygiëne als bescherming tegen chemicaliën zoals chloor;

Gebruik bij onvoldoende dagelijkse reiniging desinfecterende middelen om bacteriën te doden.