Over DenS Products

Wij zijn leverancier van disposables, poets- en hygiënepapier, beschermende kleding, absorptiemateriaal en verpakkingen voor bedrijven in de retail, food-, non-food, automotive en maritieme sector. Wij zijn een jonge energieke organisatie die u helpt besparen door mee te denken en te adviseren op het gebied van inkoop en u daarbij het gemak biedt van één inkoopadres. Bij ons staat uw bedrijf centraal! Bent u ook geïnteresseerd in minder facturen en lagere prijzen? Koop dan in bij DenS Products.

GRATIS VERZENDING

Alle orders vanaf €130 versturen wij gratis

VEILIG BETALEN

Betaal veilig via iDeal

ADVIES OP MAAT

Laat ons u adviseren

GRATIS AFHALEN

De volgende dag staat uw bestelling klaar

Wij zijn leverancier van disposables, poets- en hygiënepapier, beschermende kleding, absorptiemateriaal en verpakkingen voor bedrijven in de retail, food-, non-food, automotive en maritieme sector. Wij zijn een jonge energieke groothandel schoonmaakmiddelen die u helpt besparen door mee te denken en te adviseren op het gebied van inkoop en u daarbij het gemak biedt van één inkoopadres. Bij ons staat uw bedrijf centraal! Bent u ook geïnteresseerd in minder facturen en lagere prijzen? Koop dan in bij DenS Products.

De leverancier van disposables

DenS Products doet niet aan onzin en biedt u de hoogste kwaliteit, tegen de beste prijs. Wij streven naar duurzame samenwerkingen met al onze klanten en leveranciers. Daarom denken we graag met u mee bij de inkoop zodat we daar voor uw bedrijf het beste rendement uit kunnen halen.

Betaalbare kwaliteit

Hoge kwaliteit producten tegen een scherpe prijs. DenS Products wil uitsluitend producten leveren van goede kwaliteit en werkt daarom samen met gerenommeerde fabrikanten. Zo zijn wij onder andere officiële dealer van Papernet®, fabrikant van hoogwaardige hygiënische en sanitaire producten zoals servetten, handdoekjes, huidverzorging, toiletpapier, poetspapier, dispensers, afvalzakken en nonwovens.

Eén inkoopadres voor alle disposables

Dankzij ons ruime assortiment kunnen wij u het one-stop shopping concept bieden: één adres voor de inkoop van al uw verpakkingsmateriaal en disposable producten. Alles op één adres kunnen inkopen, bespaart u niet alleen de moeite maar scheelt u ook in de kosten van uw productieproces. Dankzij een beter rendement bij de inkoop van de noodzakelijke producten, kunt u meer geld investeren in andere belangrijke zaken die er voor uw bedrijf toe doen.

Snel in huis

Soms gaat uw voorraad disposables er opeens zo hard doorheen dat u vliegensvlug nieuwe producten nodig heeft. Uiteraard wilt u die snel in huis hebben. Wij begrijpen dat. Daarom is onze organisatie zo ingericht dat wij u snel en servicegericht kunnen helpen. Bij ons geen lange verhalen, maar actie. Eén telefoontje en we zorgen ervoor dat uw voorraad binnen 48 uur weer is aangevuld. Dankzij goede samenwerkingen met onze leveranciers kunnen we zelfs binnen 24 uur leveren door heel Nederland indien uw bestelling voor 10.00 uur op een werkdag bij ons binnen is.