Disposable handschoenen

Je handen beschermen is enorm belangrijk. Het is daarom niet gek dat je in onze webshop verschillende soorten handschoenen vindt. Naast de persoonlijke beschermingsmiddelen, kun je bij DenS Products ook terecht voor disposable handschoenen die je na gebruik gewoon in de prullenbak kunt gooien.

Filter

Je doet op een dag enorm veel met je handen. Of je nu op kantoor werkt of letterlijk de handen uit de mouwen steekt op de werkplaats: je handen zijn onmisbaar. Goede bescherming is dan ook een must. Wanneer je op een plek werkt waar je in aanraking komt met bacteriën, is het dan ook belangrijk om jezelf en de mensen om je heen goed te beschermen. Dit kan onder andere met de disposable handschoenen van Dens Products.

Wat zijn disposable handschoenen?

De naam verklapt het al een beetje: disposable handschoenen zijn handschoenen die je na een enkele keer dragen direct weggooit.

Waarom kiezen voor disposable handschoenen?

  • Het is hygiënisch
  • Het is praktisch
  • Je hoeft niet elke keer je materialen schoon te maken omdat je elke keer een nieuw paar handschoenen aantrekt
  • Ze zijn makkelijk in gebruik

Disposable handschoenen van DenS Products

Wanneer je op zoek bent naar disposables ben je bij deze groothandel van schoonmaakartikelen aan het juiste adres. We hebben twee verschillende soorten disposable handschoenen:

  1. Soft nitril handschoenen in de kleur blauw
  2. Zware industriële latex handschoenen in de kleur zwart

Ook fijn: doordat wij groot inkopen, kun je er altijd vanuit gaan dat we de handschoenen die je wilt bestellen op voorraad hebben. Je kunt in onze webshop veilig betalen en alle bestellingen boven €130,- zijn zonder verzendkosten!