Bedrijfswagen verbanddoos B

Bedrijfswagen verbanddoos B met wandhouder

Artikelnummer: DS3686

Beschrijving

Met deze verbanddoos in uw auto kunt u met een gerust hart op reis. U bent goed voorbereid voor noodgevallen en kunt eerste hulp verlenen wanneer u onderweg in een vervelende situatie belandt. De verbandmiddelen en andere materialen heeft u nodig om de meeste verwondingen behandelen wanneer u eerste hulp moet verlenen.

Verbanddoos voor uw bedrijfswagen

Wilt u verbanddozen aanschaffen voor in uw bedrijfswagens? Bij DenS bestelt u eenvoudig verbanddozen inclusief wandhouder. De wandhouder kunt u eenvoudig aan uw wagen monteren waardoor u niet lang hoeft te zoeken naar de verbrandtrommel.  In tijden van nood wilt u natuurlijk zonder obstakels toegang hebben tot deze trommel en met deze wandhouder kan dat erg eenvoudig.

Monteer de verbanddoos op een overzichtelijke locatie waar u gemakkelijk bij kunt. Probeer bij het inladen van uw bedrijfswagen genoeg ruimte vrij te laten zodat u gemakkelijk bij de verbandmiddelen kunt wanneer u deze nodig heeft.

Veilig de weg op met de verbanddoos van DenS Products

De inhoud van onze verbanddoos B voldoet aan de Nederlandse norm. Deze richtlijnen zijn erg strikt en het is daarnaast bij veel bedrijven vanuit het Health and Safety-protocol verplicht om een verbanddoos met deze specificaties in de (bedrijfs)auto te hebben.

Buiten dat zit een ongeluk in een klein hoekje en hoe prettig is het dan dat u altijd eerste hulp materiaal bij de hand heeft?  In deze verbanddoos B zitten bijvoorbeeld wondpleisters, een driehoeksverband, ontsmettingsmiddel en nog vele andere zaken waarmee u uzelf of anderen in noodsituaties mee kunt redden. Zo kunt u een wond op een hygiënische manier verbinden en voorkomen dat u of een ander ernstiger gewond raakt.

Bent u op zoek naar andere automotive producten? Dens Products heeft ook een noodhamer, brandblusser en veiligheidsvest in de webshop! Hiermee kunt u veilig in uw bedrijfsauto stappen en bent u voor gevaarlijke situaties voorbereid.

Extra informatie

Merk