Lifehammer Quick Clip

De Lifehammer Plus is een innovatieve veiligheidshamer voor in de auto. Eenvoudig in gebruik.

Artikelnummer: DSLH0QCS

Beschrijving

Een Lifehammer heeft u echt nodig in uw auto. Of u nu rijdt in een privé auto of in een bedrijfswagen: een auto is pas echt veilig met een Lifehammer. Deze noodhamer gebruikt u in noodsituaties waar u liever niet in terecht wilt komen. Wanneer u met uw auto in het water belandt, zorgt de Lifehammer dat u uzelf kunt bevrijden uit deze benarde positie. Dit maakt het een onmisbaar automative product.

Veilig de weg op met een Lifehammer

Alhoewel we natuurlijk hopen dat u nooit in zulke benarde posities belandt, kunt u wel maar beter voorbereid zijn. Zo kunt u met de noodhamer uw ruiten inslaan wanneer u naar buiten moet vluchten of kunt uw autogordel mee doorsnijden om tijdig de auto te verlaten. De Lifehammer Plus is een innovatieve noodhamer voor in de auto.

Lifehammer Plus: eenvoudig in gebruik

Lifehammer Plus is erg eenvoudig in gebruik. Dankzij het bijgeleverde bevestigingssysteem genaamd Quick Click System kan deze noodhamer een gemakkelijk en snel bevestigd worden aan de binnenzijde van de autodeur. Let hierbij op dat u als bestuurder goed bij de noodhamer kunt. Met de tweezijdige hamerkop kunt u uw zij- of achterruit van uw auto eenvoudig verbrijzelen.

Deze innovatieve veiligheidshamer heeft een dubbelzijdige hamerkop van hoogwaardig carbonstaal. Met de geïntegreerde gordelsnijder kan moeiteloos iedere autogordel worden doorgesneden. De ergonomisch vormgegeven handgreep is voorzien van oranje antislip materiaal. Oftewel, deze noodhamer is een must voor iedere (bedrijfs)auto.

Veilig autorijden met de Automotive producten van DenS

Wilt u veilig de weg op met uw bedrijfswagen? Zorg er dan voor dat uw auto is uitgerust met de Automotive producten van DenS. Met de veiligheidsvesten, verbanddozen en brandblussers staat u altijd paraat in gevaarlijke situaties. Of u nu zelf terecht komt in een noodsituatie of dat u een ander wilt helpen; met de Automotive producten in uw bedrijfswagen gaat u voorbereid de weg op.

Extra informatie

Merk