Automotive

Automotive

De Automotive specialist

Daar waar techniek ons niet ondersteund als het gaat om veiligheid zijn we op onszelf aangewezen. Neem bijvoorbeeld techniek in de auto waar we technische veiligheid kennen onder de noemer “actieve veiligheid”. Dus daarbij kun je denken aan ABS, ESP, lane assist en front assist. Er zijn zelfs modellen die de bestuurder een seintje geven als de auto vindt dat hij toe is aan een rustpauze. Dat zijn technische zaken die onze veiligheid in de auto garanderen.

(Passieve) veiligheid

Maar buiten de veilige auto is er niets, dat noemen we “passieve veiligheid” en die veiligheid hebben we zelf in de hand. Als je op die donkere polderweg stilstaat met je auto en de accu is leeg. En je staat met je schoenen in de modder, dan is er geen techniek waar je op terug kunt vallen. Voor dat soort situaties is het heel prettig dat je een car safety kit, of een veiligheidstas bij je hebt. In Nederland gaan we laconiek om met deze passieve veiligheid. Maar in alle landen om ons heen gelden er strikte richtlijnen voor het aan boord hebben van bepaalde veiligheidsproducten in de auto. Neem daarom het zekere voor het onzekere. Dat geeft een veilig gevoel en voorkomt vervelende discussies met Politiemensen in het buitenland.

DenS ontwerpt, ontwikkelt en produceert oplossingen. Dat doen we op elk niveau. Op model, dealer, merk, klant, kortom op elk gewenst niveau. Vraag ons naar de mogelijkheden voor uw eigen Safety kit. Wij leveren al maatwerk vanaf 100 stuks.

Onderstaand product is aan de winkelmand toegevoegd.: