Automotive

De Automotive specialist

Daar waar de techniek ons niet ondersteunt als het gaat om veiligheid, zijn we op onszelf aangewezen. Neem bijvoorbeeld techniek in de auto waar we technische veiligheid kennen onder de noemer “actieve veiligheid”. Daarbij kunt u denken aan ABS, ESP, lane assist en front assist. Er zijn zelfs modellen die de bestuurder een seintje geven wanneer de auto vindt dat hij toe is aan een rustpauze. Dat zijn technische zaken die onze veiligheid in de auto garanderen.

(Passieve) veiligheid

Maar buiten de veilige auto is er niets wat onze veiligheid garandeert, dat noemen we “passieve veiligheid”. Het is een veiligheid die we zelf in de hand hebben. Denk bijvoorbeeld aan het moment dat u op die donkere polderweg stilstaat met uw auto en een lege accu. Daar staat u dan met uw schoenen in de modder. Er is geen techniek waar u op terug kunt vallen. Hoe fijn is het dan dat u in deze soort situaties een car safety kit, of een verbanddoos bij u heeft?

In Nederland gaan we laconiek om met deze passieve veiligheid. Maar in alle landen om ons heen gelden er strikte richtlijnen voor het aan boord hebben van bepaalde veiligheidsproducten in de auto. Neem daarom het zekere voor het onzekere. Dat geeft u niet alleen een veilig gevoel, maar voorkomt tegelijk vervelende discussies met politie in het buitenland.

Veilig de weg op met de Automative producten van DenS

Een ongeluk zit in een klein hoekje, dat weet elke autobestuurder als geen ander. Het is daarom niet onverstandig om één van onze Automative producten in uw auto te leggen.

Een lifehammer redt u uit de brand wanneer u onverhoopt in uw auto vast komt te zitten of wanneer te water raakt met uw auto. Een benarde positie waar u uzelf uit kunt bevrijden met behulp van deze handige tool.

Met een veiligheidsvest valt u daarnaast extra goed op in noodsituaties. Wanneer het donker is of u slecht zicht heeft door zware weersomstandigheden, zorgt een veiligheidsvest met reflectoren ervoor dat u alsnog goed opvalt.

Uw persoonlijke safety kit van DenS

DenS ontwerpt, ontwikkelt en produceert oplossingen. Dat doen we op elk niveau. Denk aan verschillende modellen, dealers, merken en klanten. Echt elk niveau, dus. Vraag ons naar de mogelijkheden voor uw eigen safety kit. Wij leveren al maatwerk vanaf 100 stuks.

Filter